István a király rockopera módosított időpont

Az István a király rockopera a Nemzeti Lovas Színház és a  Hatvani Lovastanya Kecel előadásában módosított időpontja 2016.06.15 este 20:30.

Az Interticket Kft. hálózatában elővételben megvásárolt jegyek nyílvántartása a rendezvényszervező birtokában van, a jegyek természetesen érvényesek a módosított időpontra is. Amennyiben a jegyek megsérültek, elvesztek  rövid adategyeztetés után beléptetéskor pótoljuk azokat.

A Hatvani Lovastanyán Kecelen és a helyszínen megvásárolt szalagok is nyílvántartva vannak, ha elvesztek vagy megrongálódtak, név szerint pótolni tudjuk azokat is.

Az eladott állójegyek viszont nem név szerint kerültek értékesítésre, amennyiben még rendelkezésükre áll a nyugta első példánya vagy a karszalag, megtörténhet a beléptetés. (pár jegyről van szó).

Mivel a rendezvényszervező az elmaradt előadás helyszínét a módosított időpontban szerdán este 20:30-kor maradéktalanul biztosítja, nem áll módjában a jegyeket visszavásárolni. Az eladni kívánt helyjegyeket a facebook oldalon  https://www.facebook.com/napfordulofesztival/ , nyilvános üzenet formájában vállaja, hogy hírdeti az eladás illetve a csere viszont csak a nézők között jöhet létre. Annak nyílvántartását, kezelését rendezvényszervező nem vállalja. 

A Nemzeti Lovas Színházzal kötött, szerződésben foglalt - Szörényi Levente-Bródy János, István, a király rockopera, Boldizsár Miklós Ezredforduló című drámája alapján keresztmetszet--A Zikkurat produkció és a Melody Kft.engedélyével -kerül előadásra 2016.06.15, amelyre sok szeretettel várunk minden kedves nézőt!

A Nemzeti Lovas Színházzal kötött szerződésben foglalt-  István a király lovas rockopera teljes időtartama elődásra kerül.

A főpróba fotóit készítette Zentai Andrea

Itt vagyunk!

6239 Császártöltés

GPS: 46.436526 19.182984

Telefon: + 36 30 83 61 420

Hírek

István a király rockopera módosított időpont

István, a király módosított időpont szerda 2016.06.15 este 20:30

Részletek
A Hatvani Lovastanya és a Napforduló Fesztivál

Az István a király lovas rockopera a Hatvani Lovastanya csapat közreműködésével jön létre

Részletek
A HATVANI LOVASTANYA

A Hatvani Lovastanya Kecel bemutatkozása

Részletek
István, a király szereposztás

Szörényi Levente-Bródy János- István, a király rockopera
Boldizsár Miklós Ezredforduló című drámája alapján-keresztmetszet-

Részletek
István, a király a Nyári Napforduló Fesztiválon

Óh, mondd Te mit választanál? : "Eget, földet, tüzet, vizet..."

Részletek
korábbi híreink>>>

Helyszíneink

Előadó terem

A 70 négyzetméteres terem többféle programnak is megfelel. Nagy, világos színű falfelületeinek köszönhetően kiválóan alkalmas vetítésre, digitális prezentációk bemutatására is.

Részletek
Pincedombszínház

Ez egy olyan lehetőség, amely bármely szabadtéri színházi program megvalósítására alkalmat kínál. A 32 méter hosszú és 4 méter széles betonozott rész, először a „Dzsungel könyve Császártöltésen” című előadásnak adott helyet a küzdőtér pedig nézőtérként szolgált. A Tavaszi Napfordulón helyet cserél a két helyszín, a domboldalt arénává alakítjuk át, a küzdőtér pedig a lovak vágtájának, a tüzes nyilak suhanásának és a színészek csodálatos hangjának ad helyet.

Részletek
Borterasz

Csodálatos kilátást biztosít az előtte lévő tájra: vetett rét, szőlő és a Parkerdő látható a távolban. Az ellőttünk lévő mezőt tavasszal és ősszel az erdő „lakói „ vonulási ” útvonalnak tekintik a Vörösmocsár tavai felé. Néha jól láthatóak az őzek a lucernásban, ősszel pedig szarvasbőgéstől visszhangzik a táj.

Részletek
Borkápolna

A 120 fő befogadására alkalmas terem boltíveivel, hangulatvilágításával, falazatával minden szempontból a hagyományos hajósi-császártöltési sváb pincék érzetét kelti.

Részletek
további helyszíneink>>>

Rendezvényeink

Nyári Napforduló Fesztivál 2016 részletes programja

Nyári Napforduló Fesztivál 2016 programja

Részletek
Tavaszi Napforduló Fesztivál 2016 részletes programja

Tekintse meg a 2016.04.02-i Tavaszi Napforduló Fesztivál részletes programját!

Részletek
Nyári Napforduló Fesztivál 2015 részletes programja

Tekintse meg a 2015. 06. 21-i Nyári Napforduló Fesztivál részletes programját!

Részletek
Tavaszi Napforduló Fesztivál 2015 részletes programja

Tekintse meg a 2015. 03. 20-21-i Tavaszi Napforduló Fesztivál részletes programját

Részletek
Dzsungel könyve Császártöltésen 2014

A 2014-es év nyara azzal telt, hogy dzsungel érzést próbáljunk varázsolni egy óra erejéig a Pince-dombszínházunkban a kedves nézőknek.

Részletek
korábbi rendezvényeink>>>